BLOG

Zoeken
  • Pa Jos

De Brugse kampioen nodigt ons uit om te sjotten!

19 mei gaan we een balleke trappen in Brugge. Meer bepaald de kampioenen van dit seizoen nodigen ons naar jaarlijkse gewoonte uit op hun tornooi!

De Greenstars staan scherper dan ooit met een kern groter dan ooit. Op de openingspagina van onze website staat trouwens een ferm filmke over dat tornooi dat ik gepikt heb van de website van Club Brugge!! niks verklappen hé!

Ik heb me laten vertellen dat ze in West-Vlaanderen de Greenstars al goed kennen. Die straffe ploegen uit Vlaams-Brabant, daar gaan we het weer heel moeilijk tegen hebben in de matchen. Die Greenstars zijn daarbovenop verdorie ook nog eens de recordhouder van het aantal "Fair Play" trofees. De andere teams gaan alvast met propere tenen, want ze zullen ze moeten uitkuisen tegen de Greenstars, op het veld komen.

we gaan voor een geweldige dag, met veel leute ende plijzier en natuurlijk een koppel ferm matchen naar Brugge! C'mon G-Stars !!

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste voetballiefhebbers, volgende maand vieren we de eerste verjaardag van onze nieuwe website. het moet gezegd, we zijn nog bijlange na niet op echte kruissnelheid gekomen. we hopen dat in de loop

Ik zou hier nu en dan mijn wedervaren kunnen neerzetten. of hersenkronkels neerpennen die niet rechtstreeks met de Greenstars te maken hebben maar daarom niet minder leuk zijn om lezen ;) Ik durf zeg