Wie zijn de Greenstars ....

De Greenstars zijn enkele jaren geleden geboren in Boutersem toen enkele mensen geen voetbalclub vonden waar hun voetbalgekke kinderen, met een beperking, hun favoriete sport konden beoefenen.  
Zo kwam men terecht in het G-voetbal.  Een door de Belgische Voetbalbond en Recreas erkende en gesteunde pijler in de voetballerij.
Aangezien in de regio Vlaams-Brabant slechts enkele clubs bestonden, en geen in de buurt van Leuven, besloten enkele geëngageerde ouders om zelf een club op te richten.


De interesse groeide gestaag.  Veel ouders hadden immers nog nooit van "G-Voetbal" gehoord laat staan over deze sympathieke club.
Maar na dik vijf jaar tellen we toch reeds voldoende spelers waardoor we zelfs met 2 teams kunnen deelnemen aan onze competitie.
Belangrijk om weten is dat het G-voetbal is onderverdeeld in 4 categoriën, naargelang het niveau van het team wordt bepaald in welke categorie moet gespeeld worden.  Een kwestie van geen al te grote discrepantie tussen de teams tijdens wedstrijden te creëren. 
Greenstars kan intussen sinds het seizoen 2013-2014 zowel een team in categorie 2 als in categorie 4 opstellen.
Kenny Thompson, ex-speler bij OHL, aanvaardde het peterschap over onze club.  Ook OHL steunt de Greenstars.  zo mogen onder andere alle spelers gratis naar de thuiswedstrijden gaan kijken of zijn er mooie kortingen op de abonnementsprijzen.  

 
Inmiddels worden de trainingen en wedstrijden afgewerkt op de terreinen van Crossing Vissenaken.  Een club die ons met heel veel liefde een warm welkom verschafte toen we zonder geschikt terrein kwamen te zitten.   Onder hun vleugels groeiden de Greenstars uit tot een VZW met een stevige basis.  De aangroei van spelers zet het bestuur aan om na te denken over een 3e team om in te schrijven voor officiële wedstrijden.

Het bestuur.

Wie zijn wij ...